FIETSVEDETJES TOUR - EDITIE ACHT 2021

Beste fietsliefhebbers
 
Normaal gezien zijn we nu keihard aan het aftellen naar de jaarlijkse Fietsvedetjes Tourtocht. Maar de berg die 'corona' heet, bleek toch te steil te zijn. Ook voor sterke Fietsvedetjes als ons.
 
Jullie veiligheid staat voorop en daarom stellen we met pijn in ons hart de tourtocht uit tot volgend jaar. Heel jammer, maar volgend jaar hebben we de tourtocht dan dubbel en dik tegoed!
 
Tot in 2021, op en top fit, aan de startlijn!
 
Liefs
 
De Fietsvedetjes
 
 

Ready, set, go! 

Al acht jaar op rij organiseren wij met onze eigen befaamde Fietsvedetjes Tour. We staan er dan ook persoonlijk op om jaarlijks een gigantisch feest te organiseren voor iedereen met een enorme voorliefde voor de fiets en gezonde leute. In 2020 stak COVID er een stokje voor maar in 2021 hebben we de tourtocht dan dubbel en dik verdiend!

Klaar om er een lap op te geven samen met de Fietsvedetjes? Kruis 26 september 2021 dan maar al met stip aan in jouw agenda! Afhankelijk van je goede benen kan je kiezen voor 50, 80 of 120 km. We gaan van start tussen 8 en 11 uur (120km start voor 10 uur) aan het Vrijetijdscentrum in Jabbeke (Vlamingveld 40). Samen met jou gaan we opnieuw voor een piekfijne organisatie en een hoop ambiance. 

Dinsdagavond 21 september 2021 om middernacht verlopen de voorinschrijvingen van onze 8ste fietsvedetjes tourtocht. Maar geen paniek, de late beslissers kunnen zich nog inschrijven aan een tarief van €10!

 

 

Wat mag je verwachten van de 8e Fietsvedetjes Tour?

  • De ideale gelegenheid om eens à bloc te gaan en een schitterende dag te beleven
  • Een parcours dat tot in de puntjes verzorgd is en waarbij je zelf kiest hoe groot de uitdaging wordt: je kan kiezen voor 5080 of toch meteen 120 km
  • Een volledig nieuw inschrijvingssysteem: vlotte betaling online gegarandeerd
  • Startschot in het Vrijetijdscentrum Jabbeke (Vlamingveld 40) met ruime parking én beveiligde fietsenparking
  • Moderne accommodatie met de gelegenheid om een verfrissende douche te nemen
  • Een gratis Vedett én een unieke drinkbidon van de Fietsvedetjes
  • Bevoorrading van de bovenste plank: Frituur Bosrand komt speciaal voor ons de allerbeste hamburgers van het land bakken
  • Last but not least, een spetterend feest met DJ Miro
     

Benieuwd naar vorige edities?
 

Bekijk hier de foto's van vorig jaar!

 

Leuke extra’s

Naast geweldige muziek, heerlijke burgers en verkoelende drankjes bieden we ook nog heel wat leuke extra’s tijdens onze Fietsvedetjes Tour. We voorzien een fantastische prijs voor de club met de meeste vooringeschreven fietsers. Stay tuned for more… 

 

 

Scan & ride

De snelle beslissers die zich vooraf inschrijven krijgen meteen een QR code toegestuurd via e-mail. Zo laat je zeker geen gat vallen want je kan jouw ticket snel scannen en meteen vertrekken! Deze QR-codes kunnen ook in de spam mailbox terecht komen. Vergeet dus zeker niet om deze ook eens te checken voor vertrek!

 

Pay & ride

Ben jij een eeuwige twijfelaar die waarschijnlijk pas op de dag zelf zal beslissen? Dat kan zeker ook! Geen nood, je kan je ook nog inschrijven op de dag van de Fietsvedetjes Tour

 

Goed doel Sakaramenta

Net zoals vorig jaar willen we met onze Fietsvedetjes Tour een goed doel een hart onder de riem steken. Per inschrijving gaat 2 euro naar Sakramenta in Malawi. Ontdek hier meer over Sakramenta!

Ken je onze Tiyi Malawi thee al? Geniet van eerlijke thee en steun Sakaramenta! De Fietsvedetjes schenkt de opbrengst van de eerste 2000 pakketjes volledig aan dit goede doel.

Website Tiyi tea