Agenda

Fietsvedetjes Tour 2022, Editie 9

Fietsvedetjes Tour - 9e editie
50km / 80km / 110km

Eindelijk mogen we weer samen fietsen na twee gecancelde edities! Zet alvast 25 september 2022 in je agenda want dan trappen we samen de 9e editie van de Tourtocht op gang. 🚴‍♀️

 

Ready, set, go!

De voorbije jaren stak COVID er een stokje voor, maar in 2022 zijn we weer helemaal terug met onze befaamde Fietsvedetjes Tour! Zet 25 september 2022 alvast in jouw agenda voor het feest van het jaar. Iedereen met een voorliefde voor de fiets en zin in leute is welkom om er een lap op te geven samen met de Fietsvedetjes. Samen met jou gaan we voor een piekfijne negende editie met een hoop ambiance!

Afhankelijk van je goede benen kan je kiezen voor 50, 80 of 110 km. Dit jaar starten we op een nieuwe locatie, namelijk Sint-Pietersplas Brugge!

Wat mag je verwachten van de 9e Fietsvedetjes Tour?

  • De ideale gelegenheid om eens à bloc te gaan en een schitterende dag te beleven
  • Een parcours dat tot in de puntjes verzorgd is en waarbij je zelf kiest hoe groot de uitdaging wordt: je kan kiezen voor 50, 80 of toch meteen 110 km
  • Starten kan tussen 8u en 11u, volledig op jouw tempo! Ga je voor de 110 km? Dan kan je starten tot 10u.
  • Een volledig nieuw inschrijvingssysteem: vlotte betaling online gegarandeerd
  • Startschot in De Waterkant, Sint-Pietersplas Brugge met ruime parking Ă©n beveiligde fietsenparking
  • Moderne accommodatie met de gelegenheid om een verfrissende douche te nemen
  • Een gratis Bar Blanche Ă©n een unieke drinkbidon van de Fietsvedetjes
  • Bevoorrading van de bovenste plank: Frituur Bosrand komt speciaal voor ons de allerbeste hamburgers van het land bakken
  • Last but not least, een spetterend feest met DJ Bossy
  • Per inschrijving gaat €1 naar het goede doel

inschrijven

De grootste pelotons worden beloond!

Naast geweldige muziek, heerlijke burgers en verkoelende drankjes bieden we ook nog heel wat leuke extra’s tijdens onze Fietsvedetjes Tour.

De club met de meeste vooringeschreven fietsers wint een vat Bar Blanche van 30 liter, inclusief gebruik van tapinstallatie op een afgesproken moment.

inschrijven

grootste peloton

De familie met de meeste deelnemers wint de prijs van Het Familiepeloton: een family dinner ter waarde van 150 euro bij Bavet Brugge. Alle familieleden zijn welkom! Stuur ons een mailtje met hoe jouw deelnemende familieleden aan elkaar verwant zijn en je maakt kans om deze heerlijke cheque te winnen.

inschrijven

familiepeloton